söndag 6 november 2011

Fly me to the moon

Idag har alltså maken flugit sin kos på en business trip till Shanghai. Han var väl inte överlycklig (? ) över resan och dessutom har han fått dotterns förkylning och lock för ena örat, lovande inför en lång flygresa..

Vi skjutsade ut honom till Arlanda, åt lunch där och sedan eskorterade vi honom till gaten där han fick många pussar och kramar ;)

Hade först tänkt åka hem efter det, men ändrade mig och vi åkte till utsiktstornet på norra delen av Arlanda för att se om vi kunde se när planet lyfte. Det var grått och gråkallt, men vi såg det ;)



Sedan dess så har han landat i Helsingfors, bytt plan och är nu någonstans över Ryssland/Mongoliet/Kina

Ett tag kunde jag följa flighten via webben, men när planet försvann pga att det inte fanns någon pejlingstäckning på marken så slutade jag kolla, det kändes lite för nervöst...

Annars har det inte hänt så mycket hos mig. Jag har fått låna en ny mobiltelefon från jobbet, en HTC Radar med windows mobile och vi är inte helt överens. Men just nu har jag övertaget;)
Det är en helt ny modell och jag har inte provat windows mobile tidigare så det är spännande :)

Annika har hittat hit och det var jättekul :)  Välkommen!


Ha en underbar kväll det som är kvar av den så ses vi imorgon! Kram






2 kommentarer:

  1. Alltid tufft att säga hej då, men när han kommer har han säkert med lite roligt till er alla...bra shopping i Shanghai om han hinner med det!

    Fint att ni såg planet lyfta och trevligt med en lunch innan.

    Ha det så bra nu i veckan!! Tiden går snabbt

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack Lotta! Han är inte speciellt förtjust i shopping så det räknar jag inte med ;) Jo tiden går fort, det är värst när man ska gå och sova, det är lite tomt och ödsligt.. Men det är nog nyttigt med lite saknad då och då .. Hoppas jag :) Kram

    SvaraRadera