söndag 8 januari 2012

Utflykt

På helgerna är det ofta ett pusslande med kompislek för barnen, ja inte de stora förstås, de får allt ordna det på egen hand ;)

Vi brukar försöka få ihop det så en leker borta och en leker hemma, det är lugnast så..

Men nu under jullovet så har det varit ont om lekkamrater och då främst för dottern. Sonen har haft större tur med sina kompisar. Som tur är så finns det en tjejkompis som är några år yngre som har varit hemma delvis under lovet så det har löst sig rätt bra ändå.

Men idag var det kris, ingen hade någon att leka med och de var rastlösa och irriterade..

Så vad gör mamman då?

Jo hon får en snilleblixt, kollar internet och bokar 4 biljetter till eftermiddagens föreställning av Disney on ice i Globen ;) Detta skedde kl 12 och föreställningen började kl 14.30.. Dessutom höll vi på att laga till tacopaj och hade kommit halvvägs ;)

Men det blev tacopaj och vi hann till föreställningen i tid, nåja vi satt på våra platser innan de släckte ner iallafall..

Maken var lite skeptisk, men sa efteråt att det var en bra ide :)
Barnen gillade det skarpt och hade full koll på sina Disney prinsessor och prinsar. Dottern tyckte dock att vi skulle ha köpt VIP biljetter så de hade fått träffa Mimmi och Musse :)

Om det inte framgått tidigare så är det oftast jag som står för det impulsiva och halvgalna i familjen och maken för det mer försiktiga och eftertänksamma..

Man fick endast fotografera och använda bilderna privat, för eget bruk och jag vill inte ha någon tvist med någon, så här kommer andra bilder:
Kram och ha det bäst!

2 kommentarer:

 1. Vilken bra mamma som får så bra ideér!!

  SvaraRadera
 2. Kul! Bra idé!

  Vi gick nästan varje år på Disney on Ice.

  Blir nostalgisk...saknar!

  Kram

  SvaraRadera