tisdag 24 januari 2012

Trött dag, men bra dag

Jag somnade ganska snart efter det senaste inlägget, men var duktigt trött imorse.. Så där att man bara ligger kvar i sängen och orkar inte röra sig fast man vet att man måste.. Sängen är så himla skön och perfekt ;)  Nåja, kom någorlunda i tid till jobbet fast det snöat och vissa bilister verkligen inte kan hantera bilen när det är snö på vägen ;)

Som tur var så hade jag trevligt lunchsällskap iform av 2 supporttekniker som jobbar hos en av våra största kunder samt ett möte med dem efteråt. Tänk så mycket lättare det är att prata med och förstå varandra när man får ett ansikte på folk ;)

Annars har det varit rätt lugnt i huset. Ska trampa några kilometer på motionscykeln innan jag går och lägger mig. Ha det så jättebra! Kram

Det känns att det blivit ljusare:


3 kommentarer:

 1. Håller helt med, det är mycket trevligare att mötas på riktigt och det blir roligare och enklare att arbeta ihop.

  Det rosa huset är på Landsnorasidan. Man ser det nog bara från Strandvägen eller vid slottet. Jag ska checka nästa gång - det kan ju vara rivet....

  Skönt att det börjar bli ljusare!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Visst är det konstigt att man alltid verkar ha litet "kaos" i Stockholmsområdet så fort det snöar. Ni har också fått en del snö. Verkar som om vintern kom nästan samtidigt till norra USA och Stockholm. Ljuset börjar återvända till norra halvklotet. :)

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det trevligare att mötas face-to-face än bara via telefon!
  Fint med all snö, och visst är det som AM säger att det ofta blir kaos när det snöar i Sthlm också, precis som här...
  Lite mindre kaotiskt än här, förstås. men ändå...
  Här är det mildväder nu, 8 grader idag. Den lill snö vi fick är puts väck!!
  Kram!!

  SvaraRadera