onsdag 11 januari 2012

Beroende

Alla barnen sover hemma inatt :) Annars händer inte så mycket i det gula radhuset. Maken kollar på Topgear, de två äldsta sitter nere och pratar, de två yngsta sover och jag surfar på internet

Annars då? Funderar på om jag blivit beroende av Iphone 4S, ni vet den där jag lånade på jobbet för att göra en del test med? Förlängde idag lånet ytterligare en vecka, med en bra anledning, men ändå....
Börjar känna lite " My Precious" varning och funderar på om jag ska köpa en ;)
Men jag har lite svårt att motiver inköpet för mig själv, den är ju inte billig och jag funderar på om jag verkligen behöver den?

Sen funderar jag lite på det där med kommentarer på bloggen.. En del verkar svara på sin blogg och en del verkar svara hos den som kommenterat. Nu har jag inte så mycket kommentarer, men jag har iallafall börjat svara på kommentarerna här på bloggen. De som jag får alltså.. Känns som det blev lite rörigt det där, men jag tror ni förstår ;)

Inatt regnade den lilla snön som fanns bort och nu är det grått och runt 0 grader

Nej det får bli en sommar bild för att pigga upp lite =)

2 kommentarer:

 1. Jag är iPhoneberoende...big time! Du kommer inte ångra dig. Den lilla platta allt-i-allo är en vän i handväskan :)

  Jag både kommenterar och inte i min egen blogg. Jag tycker själv att det är roligt att få hälsningar. De flesta läser många bloggar och kanske inte alla går tillbaka in och kollar svaren så då prioriteras det att lämna ett hej på bloggarna istället..jag kan ha fel. Helst vill man ju hinna både och!

  Jag ligger efter att läsa och skriva...nu blir det en kopp te och njuta av alla inlägg.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag försöker hinna svara på kommentarerna på min blogg men har ingen aning om någon verkligen läser dom, men det är ju alltid kul att läsa och kommentera ändå :-) Tycker alla Apples produkter är farligt beroendeframkallande.... funderar på om jag ska köpa 4S när jag kommer tillbaka till USA, vi får se hur det blir :-) Fin sommarbild, svensk sommar är svårslagen!!

  SvaraRadera