söndag 22 januari 2012

Insåg att det är ett tag sedan jag gjorde en backup på mina bilder, mina "precious" så nu håller jag på med steg 1, dvs kopierar dem till en hårddisk, modell mindre. Steg 2 är att kopiera dem till makens dator som är "master" i husets nätverk. Att kopiera via wi-fi skulle ta jättelång tid.

Det har snöat större delen av dagen, men i väldigt varierande mängd. Ibland så snöar det lappvantar och ibland regnar det nästan. Det är ett par cm snö iallafall.


6 kommentarer:

 1. Vad bra att du gör backup. Det skulle jag behöva med alla mina bilder. Jag ska ta ta i det i år! Det har jag lovat mig själv....

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder! Nu langtar jag hem! Jattebra med back up, det har jag ocksa, skulle bli helt fortvivlad om alla bilder forsvann!! Det tar lite tid men ar definitivt vart det!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lotta: Nu har jag gjort det, men jag har flera backuper och måste fixa ordning i oredan så jag kan göra smidig backup och inte bara kopiera allt varje gång. Ha det så bra! Kram

  SvaraRadera
 4. Pia: Tack! Hur ofta brukar ni/du åka hem? Kram

  SvaraRadera
 5. SNÖ!!!
  Underbart!
  Vår snö kommer att vika hädan idag.
  Ja, gör back up. Jag vet inte om du läste min blogg i höstas, men min Sony Vaio krashade och tog med sig 15,000 bilder. PANIK!!!!
  Nu jag dem tillbaka, 1000 dollar senare.
  Skaffade en Mac dator med automatisk back up via time machine. SÅ skönt att slippa tänka på det nu. Det är verkligen en mardröm att bli av med bilder.
  Kram!!!

  SvaraRadera
 6. Annika: Jo jag läste din blogg då och led med dig. Lyckades du få tillbaka alla bilder? Skönt, även om det kostade en del.. Jag är lite nojjig och vill inte spara mina bilder på internet, har väl jobbat för mycket med internet ;) Så jag gör bacup på en dator hemma samt på en extern hårddisk som finns någon annanstans. Jo skulle bilderna försvinna så skulle man ju bli galen! Kram!

  SvaraRadera