lördag 21 januari 2012

Jag brukar alltid öppna dörren och titta ut och andas några djupa andetag, smaka av luften, rensa ut den gamla och ta in ny, frisk luft innan jag går och lägger mig.. Jag vet inte riktigt varför jag gör det, eller jo det vet jag nog om jag ska vara ärlig. Jag började med det när min pappa dog, det är 2 år sedan i mars. Jag började med det för att allt var så jobbigt och tungt, jag saknade honom så mycket och behövde verkligen de djupa andetagen och den extra, friska luften. Någonstans så fick det mig att känna mig närmare honom när jag stod där på trappen, andades, tittade på himlen och njöt av luften, dofterna och närheten.

Ikväll när jag tittade ut så snöade det så jag passade på att fotografera eller snarare dokumentera det ;) Vi har knappt haft någon snö alls i vinter och den vi haft har försvunnit snabbt. Ha det så bra! Kram

2 kommentarer:

 1. Vad fint, att du gör så där när det snöar. Tittar ut, andas in. Känna närheten till din pappa just i det ögonblicket.


  Jag tycker också om den känslan, det kalla, känna snön komma och kanske några flingor lägger sig på kinden.

  Nu har det slutat snöa här. Det ska bli 11 grader på måndag...och jag som vill ha vinter ett litet tag!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Vad fint. Djupa andetag ger styrka. Vad mycket snö det har kommit, känns helt overkligt här. Men vi har fått en del regn istället. Kram!

  SvaraRadera