måndag 5 mars 2012

Var på hälsobesiktning idag. Blev inte blankt papper precis..
Sover för lite, stressad, det var jag medveten om. Men högt blodtryck var jag inte medveten om.. Så nu ska jag kolla det regelbundet i ett par veckor och blir det inte bättre så blir det läkare. Men annars så var det rätt bra ;) Kram

4 kommentarer:

 1. Å ta det försiktigt vännen !Högt blodtryck är inte att leka med. Försök vila och minska på salt (om du inte redan gör det), röra dig mycket och ja jag vet det är lättare sagt än gjort men försöka att inte stressa. ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Saltis: Tack för tipsen. Jag ska börja med sömnen, för jag tror att det är enklast att fixa till :) Sen behöver jag röra på mig mer, men jag har ett trasigt knä som krånglar till det. Men bara jag blir av med den här envisa förkylningen så kan jag iallafall börja trampa på motions cykeln igen. Nästa steg är vattengympa. Jag ska använda tid de närmaste dagarna till att fundera på vad jag kan göra för att må bättre.. Jag har ju känt att det inte är bra, men ignorerat det, jag är tyvärr bra på det när det gäller mig själv :( Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, ta hand om dig vännen! Sömnen är jätteviktig. Hoppas du hittar bra rutiner. MItt problem är att jag lägger mig försent ;)

  Vattengympa låter skönt - Sollentuna simhall är fin, har du varit där?

  Prioritera att inte stressa nu!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Lotta: Även jag lägger mig för sent ;) Jo det är i Sollentuna simhall jag brukar träna och gå på vattengympa :) Kram

  SvaraRadera