tisdag 13 mars 2012

Piteå weekend, sammanfattning

Ska försöka mig på en sammanfattning av våra dagar uppe i Piteå. Det har ju mest blivit mobilbloggande och korta inlägg. Jag har fått jättefina kommentarer från er, men har inte lyckats få till svaren via mobilen.

Tack för alla underbara kommentarer!!

Vi flög upp i fredagsmorse och flygresan gick över förväntan. Det kändes helt okej att flyga och det fungerade bra med barnen. Ett minus till SAS dock.
F bokade och betalade biljetterna. När vi skulle checka in via nätet så upptäckte vi till vår förvåning att han kunde checka in sig och barnen gemensamt, men inte mig!
Jag kunde checka in mig, men inte barnen!
Så det blev lite spännande att först checka in F och barnen. Sedan checka in mig och efter det checka om ett av barnen till att sitta bredvid mig och hoppas att ingen hade hunnit ta den platsen.
Allt detta trassel bara för att vi har olika efternamn! Biljetterna köptes gemensamt, vi är folkbokförda på samma adress och barnen har ju faktiskt mitt efternamn som mellannamn..
Det känns som ett minus år 2012!

Nåja, efter en något skakig landning så landade vi i ett snöigt Luleå med ca 50-70 cm snö och ett par plusgrader.

På fredagen blev det inte så mycket gjort.

På lördagen så blev det en skotertur med korvgrillning. Jag passade på att sitta i en snödriva och sola, helt underbart ;) På kvällen så kom min syster och hennes familj och kollade på melodifestivalen med oss :) Självklart åt vi tacos! Jag köpte även tulpaner ;)

På söndagen blåste det lite mer, men det blev en lång skotertur till Törrbärstjärn där vi grillade korv. Tyvärr så gick solen i moln så det var inte lika mysigt, men bra ändå :)

På måndagen åkte vi till min syster som bor ett par mil utanför Piteå. Deras äldsta dotter hade köpt en ny häst, Ragtime och jag var givetvis nyfiken på att se honom. Han var jättefin! Vi beundrade även fina Pina och Carando. Sen blev det lunch och mys hos syrran innan det var dags att åka tillbaka till Piteå och packa.

Flygresan hem gick också jättebra. Men plötsligt hade det blivit vår ;) Snödroppar och krokusar förgyller rabatten och det är nästan 10 grader varmt :)Kram!

8 kommentarer:

 1. Ni verkar haft en himla härlig tid där uppe!! och ja, jag kan tänka mig att det är en omställning från vinterlandskapet ni upplevde där till våren som verkar tagit fart längre söderut!
  Här hos oss var det 18 grader idag och hela denna veckan ska det vara runt 16-20 grader. GALET! För det är verkligen knasigt varmt även för att vara hos oss såhär års!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det har varit så härligt att få följa med på ett litet hörn på er resa! Läckert att få komma så långt norr upp till det vackra landskapet.

  Det känns som våren har rasslat till ordentligt här med. Som Saltis skriver är det nästan 20 grader varmt.

  Välkomna hem!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så du har fått igång att blogga med mobilen! Härligt! Ni verkar ha haft det väldigt så härligt i Piteå! Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jag vill också åka till norra norrland och få ta del avden femte årstiden!
  verkar sååååå härligt.
  Skönt att resorna gick fint, och nu tillbaka till våren i Sthlm.
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Saltis: jag är lite avis på er värme, här var det minusgrader inatt :( Det där du skrev om angående morgonen hade jag igår em.. Här berodde det mest på trötthet och missförstånd från båda håll, men det tar på krafterna.. Kram

  SvaraRadera
 6. Lotta: Kul att ni ville följa med! Blev lite förvånad över att jag kunde mobilblogga mitt ute i skogen ;) Så alla inlägg är gjorda på plats :) Kram

  SvaraRadera
 7. Christina: Jo nu blir det en del mobilbloggande ;) Nu verkar jag även kunna kommentera så det går framåt :) Kram

  SvaraRadera
 8. Annika: jo jag oroade mig en del för flygandes, men det gick ju bra :) Så nu känner jag mig redo för nästa resa, den till Disneyland Paris :) Kram

  SvaraRadera