måndag 5 december 2011

Pyspunka?

Lite så har det varit idag

Jag sov dåligt och kände mig allt annat än utsövd när klockan ringde imorse.Men det snurrade på ändå och vi tog oss till förskola och jobb utan större katastrofer

Dottern hade svårt att förstå varför hon inte kunde ha med sig sina nya rosa ballerina skor med paljetter till förskolan. - Men mamma, vad är det för mening med att ha fina, nya skor när man aldrig får ha dem? Till saken hör att hon fick dem på lördag eftermiddag ;)

Kvällen däremot har inneburit en del sammanbrott, av olika karaktär

Men nu sover de och jag ska försöka sova jag också. Imorgon kommer stora tjejerna hem och det ska bli indisk mat, Kerala curry, mums ;) Maken gillar inte indisk mat så vi passar på när han inte är hemma.

Maken har tagit sig till Osaka, Japan utan problem. Även denna gång lyckades vi fånga hans plan vid avfärden från Arlanda till första anhalten på resan, Helsingfors. Den här gången stod vi så de lyfte precis där vi stod:

Kram!

2 kommentarer:

  1. Alltid mäktigt och speciellt att se ett plan sådär...och så sitter din man där i också! Hoppas han är hemma snart.

    Pyspunka kan det vara här också....


    Kram och så gott med indiskt imorgon!

    SvaraRadera
  2. Lotta: Han kommer hem på lördag så det är ju inte så farligt. Men jag känner mig seg och har ont i kroppen samt sover dåligt och det gör ju sitt till. Men ikväll ska jag försöka njuta av att ha alla barnen hemma, även om det inte blir så länge ;)

    SvaraRadera