måndag 26 december 2011

Annandag jul och ha haft Dagmar på besök

Så var det då Annandag jul. Det äts fortfarande julmat och barnen leker med sina julklappar tillsammans med sina kusiner. Det är TV-spel, vanliga spel, gymnastikuppvisningar mm, inga fel på fantasin där inte :) Det är mycket umgås i olika konstellationer, jättemysigt.

Igår kom Dagmar på besök, oj vad det blåste! Imorse var det strömlöst och levande ljus. Barnen ville ha varm oboy och förstod först inte varför inte micron inte fungerade:)

Men värst var att 3G täckningen försvann så vi knappt hade något internet alls.. Men på eftermiddagen kom det tillbaka, men det svajar lite..

Byns egna halmbock:Bilder från dagen promenad:

Jag har lånat en Iphone 4S och exprimenterar med Hipstamatic och Camera+ app

Nej, nu börjar datorbatteriet vara slut, internet dog precis och det har börjat blåsa igen så det är nog bäst att
avsluta detta medans det går. Ha det så bäst!

2 kommentarer:

 1. Halloj! Nu är jag tillbaka i ett muligt CT. Saknar Stockholm!

  Jag hann en snabbis till Sollentuna. Det var så skönt att komma dit en sväng men oj vad ändrat det är vid Sollentuna C. Jag kände knappt igen mig.

  Vädret var så fint på juldagen. Knallblå himmel, jätteskönt.

  Gillar dina bilder. Jag har ju en iPhone 4S och jag tycker kameran är helt ok, uppskattar att det är enkelt att ta en bild.

  God fortsättning!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är väldans vad det blåser. Stormarna avlöser varann. Jag vaknar fortfarande en stund på natten, tycker jetlagen borde gått över nu. Men då kan man läsa bloggar :-) Fin jul ni haft, jag är lite sugen på en 4S också :-) Kram

  SvaraRadera