måndag 2 juli 2012

Söndagens roadtrip

den gick till Mälarens drottning (?) Västerås. Där mötte vi upp mamma, syster och syskonbarn. Först blev det pizza buffe på Pizza Hut och lite presentutdelning. Sedan åkte vi till Lögarängsbadet och badade. Det är ett tempererat utomhusbad, för som dottern utryckte det: mamma, vi kan inte bada i havet igen för det var svinkallt!

Det blev en bra och trevlig dag! Även jag badade :)Kram!

4 kommentarer:

 1. Utomhusbad har sin charm med ;)
  Det ser vackert ut!

  Jag har en god vän i Västerås. Jättetrevlig stad tycker jag. Gott med pizza. Ibland kan jag längta ihjäl mig efter en god pizza, mycket av allt ska det vara ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag växte upp så var Västerås närmaste större stad så där har jag varit mycket. Det var ett lagom bad där barnen kunde bada utan att frysa ;) Kram!

   Radera
 2. Vilka vackra bilder! Mysigt med road trip, det brukade jag och maken ocksa gora da vi bodde i Uppsala. Upptacka omgivningen och ata lunch pa mysiga stallen. Och gott med pizza! Har i Dubai har vi lyxen med svensk pizzeria och pizzasallad, smaskens!!!
  Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag gillar road trips, att se och uppleva nya ställen eller återuppleva "gamla". Jag har också bott i Uppsala, eller snarare utanför, i Bälinge. Svensk pizzeria, lyx! Hoppas att ni inte smälter bort i värmen! Kram!

   Radera