fredag 28 september 2012

Fredagsgalleriet - Höstkänsla

Denna veckas tema är höstkänsla.
De som läser min blogg regelbundet vet att jag inte känt mig redo för hösten, att jag inte var/är klar med sommaren ännu.

Men de senaste veckornas (o)väder har tvingat mig att inse att hösten är här, vare sig jag vill det eller ej..
Det har varit grått och trist, regnigt, kallt och blåsigt och känslorna inombords har smittats av vädret. Det är barn som känner utanförskap, det är kära kollegor som slutar, det är ont om egen tid, mycket funderingar, vulkanutbrott, avsaknad av inspiration, ingen energi

Jag gillar hösten, med underbart vackra färger, svala nätter, krispig luft och soliga dagar. Så där som det brukar vara i september och oktober, när man går på promenad och sparkar i löven som virvlar. När man tar på jacka och stövlar, virar halsduken om halsen och njuter av en promenad i höstsolen. Helst ska man sedan kunna njuta framför en öppen spis, nära, nära varandra :)

Men jag gillar inte det väder som varit de senaste veckorna, det är mer novemberväder för mig och inte september..

Jag vet att det går över, att det kommer bättre dagar, med energi och inspiration, men just nu så är det ovanlit låg energinivå för att vara moi. Måste fundera ut något för att få upp energin, en roadtrip med kameran i högsta hugg kanske?

Här kommer min höstkänsla, både grått och färgglatt ;)Ps Om ni klickar på bilderna får ni upp dem i större format

Övriga deltagare:

Kram!!

3 kommentarer:

 1. Åh, en roadtrip låter onekligen som en energiboost!=) Vackra foton med höstkänsla och sprakande färger, hoppas ni får en fin fortsatt höst - så som den skall vara i september och inte i november. /Penny

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen inte mycket jag saknar från Sverige MEN jag saknar verkligen höstfärgerna! Så vackert!

  SvaraRadera
 3. JA, nog är det höst i dina bilder.
  SÅ fina.
  OCH jag skulle gärna ta lite äkthöst hit. Men det kommer, det kommer...
  Kram!

  SvaraRadera