tisdag 28 augusti 2012

Instagram

Nu har jag börjat förstå charmen med Instagram :) så där finns en del bilder.. Fast jag skulle vilja kunna överföra bilder från datorn, men det kanske går, bara att jag inte förstår hur man gör. Nåja, det är ett komplement iallafall.

Annars då? Bilen på verkstan och båda barnen är lite snuviga och låga.. Hoppas att det går över till helgen för då är det båt mässa :)

Kram!

6 kommentarer:

 1. Instagram är roligt! Tycker det är ett kul kompliment till bloggen.

  Hoppas barnen piggar på sig och att bilen kommer tillbaka snart utan att det kostar skjortan....!

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo så ser jag också på det, som ett komplement de där dagarna när man inte har så mycket att berätta.. Jo de har piggat på sig, men är fortfarande lite trötta och lätt irriterade.. Kram!

   Radera
 2. Har ar det ocksa snorigt, inklusive mamma sjalv! Hoppas barnen kryar pa sig och ni far det roligt pa massan!! Minns att jag brukade ga pa den nar jag jobbade i Stockholm, dromma sig bort lite grann bland alla fina batar!
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vuxna har klarat oss än så länge, peppar, peppar.. Jo det ska bli kul att gå på mässan och drömma/fantisera lite ;) Kram!

   Radera
 3. Instagram är lite småkul, men inte så mkt mer.
  Ett snabbt hej i skvalet, sas...
  Kul för oss alla som gillar foton.
  Men det står sig slätt gentemot bloggar, tycker iaf jag.
  Krya på alla barn. Antar att det slog till direkt då skolan började.
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är väl oundvikligt vid skolstart.. Instagram känns som ett komplement när man inte har så mycket att säja i ord eller har mindre tid.. Kram!

   Radera