torsdag 19 april 2012

Att sitta på en arbetsplats och säga högt och tydligt att man tycker det är smutsigt att inte byta byxor varje dag, är det okej?

Är det okej att säga lika högt att man kollar in om ens kollegor har samma kläder som dagen före för att man stör sig på det eftersom man tycker det är smutsigt?

Vill man verkligen vara en del av den gruppen?

Undrar hon som har ont i magen och är stressad över att ta på sig samma byxor som man hade på sig igår?


Kram!

6 kommentarer:

 1. VA?!?!?!!
  Ursäkta men för det första så tycker jag det låter väldigt ohyfsa att säga något sådant. För det andra fattar jag inte riktigt grejen. Så länge ens kollegor (och andra runtomkring en) inte luktar illa eller kommer med nedfläckade kläder spelar det väl ingen roll allls hur många dagar de vill bära samma kläder. Vi är alla olika. Jag t ex kan lätt ha samma kläder flera dagar i sträck utan att de luktar illa. Nu HAR jag oftast inte det eftersom jag tycker det känns roligare att byta lite, men det HÄNDER att jag har det. So what!? Kanske kör vissa med min mammas gamla klassiska talesätt" man ska smutsa ner ett plagg i taget"... ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men va?!? Att folk orkar! Ett plagg blir väl inte smutsigt för att man använder det en gång om man inte spiller på sig eller svettas kopiöst :-) Galet!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jorå. Så kan man ju också göra. Byta byxor varje dag alltså.

  Eller så kan man ha underkläder. ;-)

  Vuxna människor smutsar inte ner sina byxor. Ofta.

  Jag tänker mig att de flesta andra reagerade som du och tänkte att den som pratade var både galen och ohyfsad.

  SvaraRadera
 4. Vilket dumt och kränkande uttalande!

  Låt folk vara tycker jag. Brallor och tröjor tvättar man för det första inte varje dag. Byta gör man som man känner.

  Gör som du vill. Ignorera den här personen är min rekommendation.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. NEJ, det är INTE OK att ngn ska kläcka ett sådant uttalande på jobbet. Eller ngnstans. DET är riktigt DÅLIGT!!
  VEM tvättar sina jeans efter varje ggn de använts? INTE jag, och inte många jag känner. Inget heller tvättar jag blusar och tröjor så fort de har använts. Aldrig. HEY, det händer att jag har samma kläder två dagar i sträck (byter underkläder, lovar :-))) ). Men att ha samma kläder på sig två dagr i följd är verkligen INGEN biggie.
  TVI vale över sådana där energisugande kommentarer. Skit i den där osäkra och ängsliga människan.
  Massor med kramar från MIG!!!

  SvaraRadera
 6. Jättestora kramar till er underbara människor!!!
  Jag har sagt till min chef att jag inte vill vara en del av denna grupp. Han funderar på en lösning och det gör jag också ;)
  Jag har beslutat mig för att detta absolut inte är okej och nästa gång det händer så kommer jag INTE att vara tyst! Jag tror det handlar mycket om brist på "växupp"

  Nu ska jag åka in till city och köpa ett Canon EOS 550D kamerahus ;) Det är snöblandat regn ute, mend et spelar ingen roll! KRAM!

  SvaraRadera