lördag 21 april 2012

Fotobomb grande

Igår slog jag till och köpte ett nytt kamerahus, ett Canon EOS 550 D, tror den heter
Rebel T2i i USA. Det finns en fotoaffär i City som förutom vanlig försäljning köper in exemplar som t ex varit visningsex på mässor, ibland inte ens upppackade. De säljs med normal garanti, men billigare. Eftersom jag inte ville lägga ut en förmögenhet och har de objektiv jag behöver så blev det ett sånt kamerahus.. Om den nu skulle ha använts så syns det inte någonstans och jag har ju dessutom full garanti.

Först skulle batteriet laddas i evigheter, sen har vädret varit grått i olika nyanser med några sekunder sol samt att maken har jobbat. Ingen bra dag för fotografering alltså! Men jag lyckades lura med barnen ner till Ravalen och fotade även lite i rabatten.Kram!
10 kommentarer:

 1. Proffs! Å vad fina. Jag blir så sporrad nu att satsa på en kamera.

  Vill se mer!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta!! Du fotograferar ju verkligen som ett proffs! Jag fuskar ju bara ;) Kram!

   Radera
 2. Fantastiskt fina bilder! Wow! Proffsigt! Grattis till ya "huset"! Det märks att du vet hur du ska använda det på bästa vis.
  :-)
  Kram!,

  SvaraRadera
 3. Du skulle ha varit med på Sprin Cross mamma ;) Var lerigt, mycket vatten och många som vurpade! ;) Riktigt snygga bilder, gillade speciellt den med spegelbilden i vattnet som ser ut som halm :) Kramar!

  SvaraRadera
 4. Ah vad fina bilder! Alskar den sista bilden!! Visst ar det harligt med nya "leksaker"!!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har suktat och funderat i flera månader, men nu slog jag till ;) Kram!

   Radera
 5. DET är min kamera, det!! OCH den är BRA!!! Jädrigt BRA tom!
  Skulle inte vilja vara utan den för allt smör i Småland. kan inte med då jag tvingas plåta med ajfånen. Den står sig slätt mot T2i!!
  Grattis till ett BRA köp!!
  Kram!

  SvaraRadera