måndag 5 september 2011

Ja inte blev det någon klippning.. Yngsta dottern blev halvt hysterisk vid tanken på att skiljas från delar av sitt hår och sonen frågade oroligt om han var tvungen att klippa sig, sååå långt var ju inte hans hår...

Då bangade jag ur för det finns gränser för vad man som trött mamma orkar med, så vi stannade hemma..

Det blev tvättat och lite nödvändigt undanplockande för konstigt nog var det ingen som hade kännt sig manad att ta tag i det växande berget av ren och torr tvätt.. Jag har mina misstankar om att vissa personer i mitt hushåll har för mycket kläder..

Lavendel och rosplantorna kom ner i jorden och förhoppningsvis kommer de att växa och frodas

Annars så tycker jag inte det händer så mycket spännande i mitt liv..

Jo just ja, vi håller på och planerar in en resa till EuroDisney tillsammans med vänner. Varken vi eller de har semestrat tillsammans med en annan familj tidigare så det blir lite spännande, men säkert bra :)
Vi är iallafall ense om när vi ska resa, resmålet och vart vi ska bo ;)

Äldsta dottern har varit duktig och sprungit Tjejmilen här i Stockholm och mellan dottern har varit på hästtävlingar, fast den här gången tävlade inte hon utan ägaren till hästen

Det är många som använder olika listor, bla för vad de gjort under sommaren eller som beskriver dem

Jag funderar på att göra något sånt, men vet inte vad jag ska ta.. Sist jag försökte med något sådant var runt jul (tror jag) när man skulle ta ett ämnde per dag, det gick ju inte så bra, tror jag kom till dag 11 eller 12.

Men det är ett kul sätt att lära känna sina bloggvänner eller vad man nu är.. Vissa bloggar, som http://annasweden.blogspot.com/ har jag läst i flera år, tror jag började läsa den våren 2008. Andra, som t ex http://charmigacharlie.blogspot.com/ , http://cikoriatva.blogspot.com/ och http://katereader.wordpress.com/ har jag inte läst lika länge, men jag kollar varje dag ;)

Nej nu har barnen somnat så jag ska gå ner och störa maken lite.. Han har köpt Startrek Voyager andra generationen eller vad den nu heter och har ockuperat tv´n i vardagsrummet i ett par veckor nu ;)

Ha en underbar kväll! Kram

2 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att läsa listor men inte alltid lika lätt att få ihop en :)

  Jag har gjort en lista hittills.

  Gillar att du har vädret i Sollentuna på din sida. Då vet jag direkt hur ni har det. Vi har varmt och fuktigt med molning. Det är en kombination som jag inte vant mig vid ännu speciellt inte i september. Jag vill ha lite svalare och komma in i höstkänslan.

  Har du varit vid kvarnen vid Landsnora? Jag åkte alltid dit och köpte nymalet mjöl när kvarnen var igång på våren och hösten. Hösten var bäst för då var det extra mysigt. Det eldades i vedspisen och det var så gott att dricka kaffe och äta nybakade bullar, höra ljudet från kvarnen och titta ut över de vackra löven

  Ha en fin kväll du med

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men listan som jag gjorde var väl inte så svår? Den kan du väl göra?

  SvaraRadera