lördag 24 september 2011

De senaste dagarna har varit hektiska. Torsdag-Fredag hade vi en internationell konferens på jobbet angående det jag jobbar med, jätte intressant och kul att träffas och få ansikten till dem som man annars pratar i telefon med eller mailar. På kvällen åt vi middag på en båt, Nordens Ljus som ligger vid Museiekajen/Nybrokajen. Den ligger stilla där, underbar miljöPå Fredagen hade jag mitt föredrag och efter det så kände jag hur trött jag var, kände hur spänningen släppte. Tyvärr har mitt onda knä blivit värre, troligen pga att jag släpat runt på tunga saker och jag hoppas det ska bli bättre nu när det lugnar ner sig lite..

Idag har det varit underbart väder. Jag har varit till Solna kyrka och tittat när en kompis gifte sig, mycket vackert och stämningsfullt. Bruden överraskade sin brudgum med att sjunga en mycket vacker sång riktad till honom och tårarna rann på de flesta i kyrkan.
På eftermiddagen har jag haft äran att prata med bloggmadamen själv på telefon ;) Lite nervöst, men mycket trevligt!

Kram!

1 kommentar:

  1. Att hålla föredrag är en anspänning, visst är det både roligt och nervöst oftast? Jag tränar på att vara mer avslappnad.

    Villka härliga höstdagar det varit! Njutningsfullt

    Kram

    SvaraRadera