lördag 4 maj 2013

Nu är det iallafall vår!!

Min tid räcker inte till, jag har ingen inspiration, ingen ork, stressad...

Men jag lever och känner hopp inför framtiden :)

Jag har kommit igång med ridningen igen, t om hoppat och hoppade även en bana på 7 språng ;) Iofs var hinderhöjden bara ca 40 cm, men det var första gången jag och fina hästen ens gick över en bom. Dessutom första gången jag hoppade sedan 2007! Inte stilrent, men både jag och hästen överlevde :) Ringrostigt sa den snälla ridläraren ;) Nu har jag anmält oss till en nybörjartävling, 50 cm hinderhöjd nästa torsdag!

Red ut i skogen idag och såg både vit och blåsippor :) Svalorna bygger bo för fullt i stallet och blir synnerligen upprörda när man är i närheten!

Annars så är det mest jobb. Födelsedagen närmar sig och jag tror det påverkar mig mer än vad jag vill erkänna, otroligt fånigt, men jag kan inte ens säga det högt utan att bli nojjig..

Är aktivare på Instagram, fourmum än vad jag är här.. Men jag läser en massa bloggar även om jag inte uppdaterar min egen.

Kram!

6 kommentarer:

 1. Saknar dig här men glad för att vi "ses" på Insta...kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rara Lotta, jag saknar att kunna njuta ordentligt av dina underbara bilder som gör att man känner sig närvarande! Insta är ett bra surrogat, men bilderna blir inte lika närvarande i mobilen. Kram!

   Radera
 2. Harliga bilder du bjuder pa som vanligt och roligt att hora av dig! Kanner igen det dar med att inte ha tid, en massa saker som hander runt om osv.
  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo karusellen snurrar lite fort nu, men det känns ändå bra större delen av tiden. Jag försöker prioritera det som jag verkligen vill hinna med och inte bara hinna med måsten och då har bloggskrivandet fått stå tillbaka. Läser som sagt fortfarande mina bloggfavoriter där du ingår ;) Kram!

   Radera
 3. Det var länge sen nu som du skrev. Roligt att se ett inlägg här.
  Men jag har ju också lite koll på dig via Insta.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja Insta är ett bra och snabbt verktyg ;) Kram!

  SvaraRadera